REZILIEREA CONTRACTULUI DE CAZARE

 1. Studenții sunt rugați să respecte programarea realizată de Direcția Social Administrativa și să se prezinte la căminul în care au fost cazați în intervalul 09-18. Accesul este permis numai studenților cazați în căminul respectiv!
 2. Studenții vor respecta măsurile de distanțare socială, vor purta măști de protecție și mănuși.
 3. Studenții vor respecta întocmai indicațiile personalului de pază și îngrijire care va fi prezent în cămine în toată această perioadă pentru a asigura bunul mers al acțiunii.
 4. Accesul în cămine se va realiza pe o singură intrare care va fi semnalizată corespunzător. Pentru a putea intra în cămin studenții trebuie să prezinte cartea de identitate si legitimația de cămin.
 5. În camere este permis accesul unui singur student, ceilalți – dacă este cazul – vor astepta în afara căminului să li se permită accesul, respectând măsurile de distanțare socială.
 6. Ieșirea din cămin se va face pe o altă parte – semnalizată corespunzător. Studenții vor preda Cererea de reziliere a contractului de cazare, precum și cheia camerei sau telecomanda – dacă este cazul, personalului aflat la ieșirea din cămin. Pentru a reduce timpul petrecut în cămin, vă rugăm să aveți la voi Cererea de reziliere a contractului completată. Aceasta poate fi descărcată de pe http://dga.ulbsibiu.ro/documente/. În cazul în care nu aveți posibilitatea de a o printa, puteți găsi și în incinta căminelor aceste cereri, urmând a le completa cât se poate de repede.
 7. Lenjeria de pat, perna și pilota vor rămâne în camere, pe pat. Personalul de îngrijire le va prelua la finalul acțiunii. Vă rugăm să lăsați în cămin toate obiectele și bunurile pe care le aveți pe inventar sau nu vă aparțin. Însușirea acestora se sancționează.
 8. Studenții nu pot rămâne în cămin mai mult de 2 (două) ore, timp considerat suficient pentru eliberarea camerei.
 9. Nu este posibilă cazarea studenților care se prezintă să-și rezilieze contractul.
 10. Este interzisă intrarea în cămin a studenților care au simptomele unei viroze respiratorii.
 11. Studenții care, din diverse motive nu se pot prezenta să-și rezilieze contractul de cazare vor anunța administrația căminului sau vor transmite un e-mail la adresa ramona.todericiu@ulbsibiu.ro.

 

Notă: Situațiile speciale semnalate vor fi rezolvate punctual!